Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Brillant Perde Modeli

Bu sene de mefruşat ve tekstil ürünlerinin en lideri Brilant Perde Modelleri en son modelleriyle salon yatak odası ve oturma odalarının pencerelerini süslemeye devam ediyor. Brilant Perdelerinin en büyük özelliği kaliteli ve dayanıklı olması ve ayrıca fiyat bakımından da herkesin rahatlıkla alıp sahip olabilecek kadar uygun olmasıdır. Brilant Perde çeşitleri 2011 - 2012 yılında en şık ve zengin modelleriyle göz alıcı renk ve desenleriyle Brilant Perde satan mağazalarda vitrinlerde sizleri bekliyor. Tüm perde modellerinde olduğu gibi Brilant Perdelerde de salonlar için ayrı mutfaklar için ayrı model seçenekleriyle yazlık kışlık baharlık gibi bir çok zengin seçenekleri bulunmaktadır.

































29 Temmuz 2011 Cuma

Bellona Oturma Grupları

2011 - 2012 yılına damgasını vuran mobilya ve oturma gruplarından bellona markası evlerin salon dekorasyonunu en muhteşem şekilde dekore etmeye devam ediyor. Evinizin daha şık daha zarif ve iç açıcı olmasını istiyorsanız mobilya eşyalarınızın hepsinin bir birine uyumlu renklerden ve modellerden takım yapmanızı tavsiye ederiz. Mobilyada kalite ve sağlamlık istiyorsanız ve evinizde rahat etmek istiyorsanız gelen misafirlerinize salonunuzun muhteşem görünmesini istiyorsanız ve onları daha güzel bir şekilde ağırlamak istiyorsanız en güzel mobilya eşyalarına sahip olmak sizlerin zevkine uygun mobilya takımları olarak bellona mobilyalarından oturma gruplarından bazılarını beğeninize sunuyoruz. Bellona oturma grupları en güzel tasarımları ve desen desen göz alıcı renleri ile evlerinizi süslemeye devam ediyor. Bellona oturma gruplarının bir çok yeni mdelleri mağazalarda sizleri bekliyor.





































27 Temmuz 2011 Çarşamba

Çilek Genç Odası Takımları Modelleri

2011 - 2012 yılına damgasını vuran ve genç erkeklerin genç kızların en çok rağbet ettiği genç odalaro takımlarından Çilek Genç Odası Takımları son yılların mobilya markalarının içlerinde en çok satan yatak odası modellerinden birisidir. Genç kızlar için ayrı genç erkekler için ayrı ayrı üretilen ve renk desen açısından çok zengin modellere sahip olan Çilek Genç Odası Takımı modelleri. Gençler için özel olarak tasarlanıp dizayn edilen genç odaları takımının lideli çilek markası kalitesi ve modern imalatı ile mobilya dünyasına damgasını vurmuş durumda. Genç kızlar genç erkeklerin büyük çoğunluğu yatak odalarının kaliteli ve şık olmasını ister işte bu özelliklere sahip olan Çilek Genç Odası Takımı Modelleri tüm gençlerimizin en öncelikli tercihi haline helmiştir. Kaliteye damgasını vuran ve insanların güvenini kazanan mobilya ürünlerinde lider olan çilek markası zengin ve bol çeşit ürünleriyle piyasada en çok aranan isim olmuştur. Özellikle genç kızlar için canlı renkler ve modaya uygun genç odası modelleri üreten çilek mobilya ürün yelpazesini oldukça genişletip yatak odaları mutfak dolapları ve banyo dolapları da üretmeye başlamıştır evinizin mobilya dekorasyonunu alırken önce çilek mağazalarına uğramayı ihmal etmeyiniz mobilya bir defa alınır kaliteli ve hesaplı mobilya alınır.































26 Temmuz 2011 Salı

Bellona Yatak Odası Takımları

2011 - 2012 yılının yatak odası modelleri içerisinde en gözdesi Bellona Yatak Odası Takımlarıdır. Herkesin rahatlıkla tercih edebileceği ve memnun olacağı kaliteli bir markadır. Yatak odalarını değiştirmek isteyen yada yeni evlenecek çiftler için sezonluk bir çok kampanyalar sunmaktadır. Ayrıca eskisini getir yenisini al kampanyası da bellona ürünlerinde vardır. Evinizin mobilya eşyalarını sağlam ve kalitei rahatlık ve huzur bulmak istiyorsanız sizlerin zevki ve rahatı için bellona ürünlerini düşünebilirsiniz. Yatak odası takımları alırken dikkat etmeniz ve bazı özellikleri göz önünde bulundurmanız gerektiğini sizlere hatırlatmak isteriz. Öncelikle kalite hijyen ve sağlamlık ön planda olmalı. Akşamları yatağa yattığınızda huzur bulmalı tüm günün yorgunluğunu stresini atmak istiyorsanız işte sizler için Bellona Yatak Odası Takımlarından yeni modaya uygun bazı modellerini beğeninize sunuyoruz.





























25 Temmuz 2011 Pazartesi

Bayan Güneş Gözlükleri

Yaz mevsiminde bayanların en büyük aksesuar takılarından olan ve bir tutku haline gelen güneş gözlük modelleri bu sene de bir çok çeşitleri ve modelleri sizleri bekliyor. Bayanlar genç kızlar güzelliğinize güzellik ve şıklık katmak herkesin gözü sizin üzerinde olmasını istiyorsanız ve ayrıca gözlerinizi güneş ışınlarından korumak istiyorsanız işte sizler için en yeni model gözlükler. Bizler güneş gözlüklerini bir aksesuar takı modelleri olarak düşünüyoruz aslında öyle değil güneş gözlüklerinin asıl amacı sağlığımız açısından da çok önmeli bir takı modellerindendir. Güneş gözlüğü deyip sakın hafife almayın güneş gözlükleri fayda yarar sağlasın derken gözlerinizden olmayın. Göz sağlığı açısından Kaliteli ve bilinen belli başlı marka gözlük modelleri almanızı tavsiye ederiz. 2011 - 2012 yılının en yeni gözlük modelleri ve çeşitlerinden sizler için sayfamızda yer veriyoruz.




























Kardeş Sitelerimiz

Sponsorlu Bağlantılar